Родените между 21 юни и 22 юли принадлежат на зодия Рак.

...
Родените между 21 юни и 22 юли принадлежат на зодия Рак.
Коментари Харесай

В сезона на зодия Рак: Мъжете и жените от тази емоционална зодия

Родените сред 21 юни и 22 юли принадлежат на зодия Рак. Този знак се свързва с страстите, фамилията и интуицията. Представителите му са известни със своята сензитивност, защитнически пристрастености и топлотата, която излъчват. Те са прочувствено свързани с хората към тях и са безусловно предани на фамилията и приятелите си.

Раците са извънредно интуитивни и имат вътрешна мъдрост, която ги прави отлични слушатели и съветници. Те разполагат с развито шесто възприятие и постоянно плануват потребностите и желанията на другите. Раците са също по този начин доста чувствителни към страстите на хората и постоянно могат да усетят, когато някой е в неволя или се нуждае от поддръжка.

За Раците е особено да са доста преданите и грижовни фамилни хора. Те ценят домашния уют и са щастливи, когато могат да се грижат за своите близки. Обичат да се насочват към основаването на естетика в фамилията и обществото и са положителни в функциите на родители, съпрузи и другари.

В професионалния си живот постоянно демонстрират огромна отговорност. Те са креативен персони и имат развито въображение, което ги прави подобаващи за специалности, свързани с изкуството, дизайн, писане и логиката на психиката. Раците също по този начин се отличават с положителните си организационни умения и се оправят с водачеството.

Тези хора от време на време могат да бъдат прекомерно защитнически настроени и да се затварят в черупката си, когато се усещат ранени или нежелани. Те имат потребност от сигурност и непоклатимост в връзките си и могат да бъдат внимателни преди да се отворят изцяло пред някого.

Мъжете от зодия Рак

Мъжете, родени под знака Рак, са извънредно чувствителни и надълбоко прочувствени. Те са предани и грижовни към своите близки и постоянно се трансформират в постоянна опора за тях. Тези мъже са обичани поради своята сърдечност и способността им да слушат другите. Те са положителни в изразяването на своите страсти и разбирателството по отношение на непознатите усеща.

Мъжете Раци са също по този начин извънредно интуитивни и имат добра визия за хората към тях. Те постоянно плануват потребностите и желанията на другите и са подготвени да оказват помощ. Истински романтици са и обичат да се грижат за своите сътрудници. Ценят стабилността и сигурността в връзките си и са подготвени да вложат доста старания, с цел да ги поддържат.

Жените от зодия Рак

Жените зодия Рак са извънредно чувствителни и прочувствени. Те са известни със своята мощна вътрешен глас и способността да схващат и споделят страстите на другите. Тези дами са доста грижовни и обичат да поставят старания за своите близки. Те са домошари и ценят уюта и хармонията.

Представителките на тази зодия също по този начин са креативен настроени и имат развито въображение. Те постоянно се занимават с изкуство, дизайн и други арт специалности. Жените Раци са деликатни слушатели и положителни съветници. Те се интересуват от човешката логика на психиката и са подготвени да оказват помощ на другите да преодолеят прочувствени провокации.

Зодия Рак и другите знаци

Раците се схващат най-добре с другите водни знаци, а точно Рибите и Скорпионите, защото споделят общи черти - сензитивност и емоционалност. Те могат да се свържат и с представителите на земните знаци, като Телците и Девите, които дават непоклатимост и сигурност. Раците могат да имат добра връзка с Лъвовете, които са деликатни към техните страсти и са подготвени да им предложат поддръжка.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР